Cautare

61292 de rezultate pentru "crima din baneasa" (6.03 secunde)
Animatia va rula in avanpremiera din 25 martie a.c. si in cinematografele din Romania, iar din 31 martie va putea fi urmarita pe marile ecrane din toata tara Demi Lovato, Joe Manganiello si Mandy Patinkin alias Strumpfita, Voinicul si Gargamel din noua animatie Smurfs:
Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa. ... Cei care ignora votul romanilor din 11 decembrie nu numai ca gresesc, dar incalca vointa cetatenilor.
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". ... la scurt timp dupa ce Basescu a ajuns la Palatul Cotroceni, dosarul a fost retrimis de Inalta Curte la DNA, din cauza unor vicii de procedura. ... • "Casa din Mihaileanu" este un alt dosar celebru.
- Adina Buzatu, ce ne poti spune despre celebrele bretele, pe care romanii le pot gasi acum si in magazinul Trends by Adina Buzatu din Baneasa Shopping Mall?
Victor Ponta i-a scris din nou premierului pe tema politizarii din administratie Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis vineri o noua scrisoare primului-ministru, de aceasta data pe tema politizarii si "chiar a coruptiei din administratie", atragandu-i totodata atentia ca astfel de fenomene conduc la tragedii gen recenta tragedie petrecuta la un coafor din zona bucuresteana Dorobanti.
Astfel, pentru proiectele de reabilitare si racordare la utilitati a unui numar de zece scoli din judet au fost alocate fonduri din rezerva bugetara a Guvernului, prevazuta in bugetul de stat pentru anul 2006, in valoare de 720.000 de lei noi.
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Cazuri precum cel de la Simnic, statiune ce a fost decimata de fosta conducere a Prefecturii Dolj, se vor transforma automat in ani grei de puscarie.Dupa ani de cazna prin comisiile de specialitate din parlament, Legea cercetarii a fost in cele din urma publicata in Monitorul Oficial pe 30 martie, dupa ce a fost promulgata de presedintele Traian Basescu.
Reprezentantii Guvernului Romaniei au semnat, la sfarsitul lunii martie a.c., hotararea privind repartizarea banilor din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, pentru finantarea unor lucrari de consolidare si reabilitare a unitatilor de invatamant.
Aceasta asociere este un pas important in alinierea Aeroportului Henri Coanda la practica europeana de exploatare a spatiilor comerciale din aeroporturi.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Sambata, 5 septembrie 2015, Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) va gazdui cea de-a 15-a editie a Maratonului Sperantei Terry Fox, un eveniment sportiv caritabil ce are ca obiectiv atragerea de sprijin in vederea cercetarii medicale din domeniul cancerului.
Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar. ... Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
"S-au deschis in total 12 magazine de acest tip, realizand doar 60% din ceea ce s-a anuntat la inceputul anului", conform firmei de cercetare.
AVIOANE Craiova se afla din nou in atentie, dupa ce compania americana Bell Helicopter si-a anuntat recent intentia de a participa la procesul de privatizare a fabricii.
a fost un profitor al regimului comunist, recunoscand el insusi ca revolutia din decembrie 1989 l-a prins cu un milion de lei (circa 80.000 dolari la cursul de la data respectiva) dobanditi din bisnita cu blugi, casete video, cafea, tigari s.a., procurate din strainatate ca si comandant de nava.
'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa". ... Semne sunt, si din ce in ce mai clare, ca asta se intampla, iar papusarii din umbra nu au odihna.
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad.
google-analytics.com